Duit ini saya mahu guna untuk beli makanan kucing saya. Click Please!

20.10.09

Mohon Maaf

Blog puisi dan fiksyen saya ditutup atas nasihat perundangan yang saya terima. Saya akan membuat jemputan kepada individu tertentu sahaja.


Maaf!

19 ulasan:

Yunus Badawi berkata...

Jemputlah saya kalau sudi.

mugiwara berkata...

saya boleh tak?

:)

Water Lily berkata...

Ya, saya akan jemput untuk semua kawan-kawan yang sentiasa menyokong dan pembeli2 naskah SE.

tasikmerah berkata...

dah ada jembalang tanah yg plagiat ke kak?

ko pinggirkan aku ko siap kak. he he.

kak, jom maskara shorties.


.

Jobino berkata...

ini mesti kes banyak mencuri idea dan menciplak la nih..

Aishah Jamal berkata...

Saya faham perasaannya bila penat lelah kita mengarang ayat juga puisi diciplak oleh mereka yang langsung tidak menghargai 'seni'.

Apapun, semoga WL terus sukses dalam penulisan kreatif.

rudy bluehikari berkata...

saya usah dilupa.

setiakasih berkata...

saya memahami.. jemput saya ya jika sudi.... email add saya susulkan di FB..

:)

Usah minta maaf ya.. anda tidak bersalah! :)

xiiinam berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
xiiinam berkata...

...tengah bekira-kira untuk tutup xiiinam...










wl pun dh tak sudi nak mai dah...hu..hu..

blackpurple @ jowopinter berkata...

Saya maafkan.

Water Lily berkata...

Purp,
Akak tak pernah lupakan kamu ok hehe..

Kak Lah,
Saya pi wooo..baca diam2..cerita Hong Ling tu sgt menarik. Jgn merajuk ye!


Ya, plagiat-saya sekadar berhati2. Bila fikir2 siapalah yang nak tiru kerja 'sampah' kita tu. Tapi kalau idea ditiru, saya tak boleh buat apa2. Otai blog Tok R pun kena.

En Rudy,
email saya ya!

Saya mohon maaf sekali lagi.

Nizam.Ariff berkata...

Terima kasih kerana menjemput aku...

SHIMI berkata...

kak lily,
saya boleh turut serta ker....

Water Lily berkata...

Shimi

Sila tinggalkan email di sini. Jika tak mahu tinggalkan facebook. Jika tak mahu juga , email akak ye hehe..

Batara Guru berkata...

orang asing diulit mimpi2, kita jadi 'anak tiri'............

faziz ar berkata...

tak tahu cara macam mana nak masuk your NHR. tolong bagi tahu steps cos i'm not so literate in this fields

wmy berkata...

keep it up kak lily. saya akan sokong.

Khar berkata...

bakar je pejabat orang tu ... hehehe