Duit ini saya mahu guna untuk beli makanan kucing saya. Click Please!

20.3.12

Ini sungguh tidak adil, seperti dalam bahasa di Film-film Action Barat saat aktornya berteriak “IT’S NOT FAIR!!”

 
Dia menjerit-jerit dan berkata "It's not fair!"
Dia terlupa ini adalah pentas bernama bumi.
Dunia!

Di alam yang lagi satu semua perkara pasti adil!
Dia kembali tersenyum dan merasa lega.

4 ulasan:

Aku berkata...

unfair is fair...

sepa berkata...

.

*saya rasa ahli politik lbh paham ttg fair kot, kak...

:)

kingbinjai berkata...

Payah juga nak komen ni

Water Lily berkata...

King,
Ha ha..tak payah komen. Senyum cukup.

Sepa,
Contoh Breemlimaratus . sgt2 la adil kan hik hik hik

zam,
ooo..grammatical error eh ha ha