Langkau ke kandungan utama

Bengong

Saya sedang meng’gugel’ dengan kata kunci “ kaedah mengajar matematik dan sains untuk prasekolah”. Dan tiba-tiba laman-laman begini yang muncul.
Nov 10, 2008 : F Slave In Latex With Mask Gets Fingered & Toyed(Latex pics)
Nov 10, 2008 : Sexy Blond Girl Sucks & Rides Cock Anal Movies(Riding movs)
Nov 10, 2008 : Kinky Blond Bimbo With Slim Body Posing Outdoor(Bimbo pics)
Nov 10, 2008 : Blond Dancer In Lingerie Stripping Movies(Dancing movs)
Nov 10, 2008 : Gorgeous Hardboiled Teen Poses Nude In Bathtub(Bathing pics)
.
.
.
.
Dan banyak lagi. Dan lagi. Dan lagi. Dan saya pun menyumpah-nyumpah pakcik gugel berjuta-juta kali.

Ptuih! Saya syak pakcik gugel sudah nyanyuk. Benci!
Pesanan penaja: Adik-adik sila jangan gugel ya. Saya tidak bertanggongjawab di atas dosa-dosa atau jika kamu atau pc kamu dijejaki virus dan kuman-kuman.

Ulasan

norsaritanaini berkata…
ala tkleh nk gugel ke...curious ni..hahahahhahaha...
BuRuuj berkata…
hahaha...gugel mmg mcm tue. tak sume yg kita nak, kita dpt. kan?
bayan berkata…
Budaya yang berbeza kot. hahahhaa...
Ibu bapa, awasi anak anda.
xiiinam751 berkata…
ckLah pernah kena, tapi segera cari cara atasi sebab anak-anak ckLah dah meningkat remaja.

Buka web google..klik 'preferences', pas tu klik 'search filtering',dan pilih satu; sama ada 'use strict filtering,...'moderet filtering'...atau 'do not filter'.Selamat mencoba!!
ha ha ha.....terkejut konon.
Lan Bingka berkata…
mungkin sekarang musim mengawan pakcik gugel..hehe
Ungku Nor berkata…
katakunci hang tak berapa tepat kot..;p
kad0k. berkata…
nak try la..nak tgk ape kua..wahahahahahahahaha...:p
Cakap Kosong berkata…
wah! best nih..............wakakakkaka!!!
SHIMI berkata…
gugel juga sudah semakin gila
Water Lily berkata…
Shimi,
Betul tu. Gugel memang mabuk. Hari ni kak Lily gugel dengan keyword yang sama, keluar error 'page not found' hahaha!

Emely,
Amboi, gelak sakan nampak.Dah berjaya meng'gugel' laman seram tu ke?:P

Kadok,
Try le...orang kawin dah muak dah hahaha!

Kak Ungku,
Apa keyword yang tepatnya? Misalnya...s*x, sexy..n**e..camtu kut baru keluar yang kita nak hahaha!:P

Lan,
Akak agak pun camtu la. sekarang kan musim orang kawin dan annivesary. Agaknya pakcik gugel pun tak mau ketinggalan,:P

Oit..oit.cikgu, maunya aku tak terkejut, nak pancing ikan yang kena umpan ular hahaha!

Cik Lah,
T/kasih atas petua yang berguna. Tak lah dosa free tgk benda tak guna tu hehehe...

Bayan
Akak agak, pra sekolah kat sana ajar benda2 klinikal(kata Naga) camtu kut hahaha!

Buruj,
Yeye..kadang-kadang dapat sampah dan hampas aja.jijiks!

Nur,
Orang berkelamin dah hilang coriusity hahaha!

T/kasih
Penoreh Getah berkata…
awas jgn ptuih merata.. itu penyakit gila kebiasaan yang sukar di bius :)
tasikmerah berkata…
hahahahahaha... pakcik gugel tu mmg gitu... ada masa cerdik.. ada masa bengong... ha ha.
Water Lily berkata…
Tasik,
Aku pun bengong dan bengang dengan pakcik gugel nih hehe..

Pg,
Akak ni ptuih dalam tulisan ja. Belum pernah ptuih kat mana2. Aku sopan santun dik oii! hahahaha!

Catatan popular daripada blog ini

Hari minggu yang kelabu

Hi awak, saya on laptop konon nak siapkan takwim, jadual balik kampung dan laporan kerosakan untuk dihantar ke PPD esok. Takwim asrama dah masuk setengah bulan masih tidak dapat disiapkan dengan sempurna dan jayanya. Orang dewan makan sudah 2 minggu memasak. tapi jadual menu mingguan masih belum saya print out. Pelajar asrama - sudah balik ke kampung pun saya masih belum siapkan.
Laporan kerosakan yang saya janji dengan Puan Pengetua nak siapkan minggu lepas pun gagal juga disiapkan. Maaf inilah saya - dan puan perlu terima seadanya saya.
Takwim asrama - sebenarnya adalah list tugas warden. Oleh kerana semua rakan sekerja saya yang sihat walafiat membuatnya, maka saya juga kena buktikan yang SAYA BOLEH!
Sekarang puan itu arahkan belajar membuat kewangan asrama - MESTI BOLEH! kata dia. Ya - mestilah saya akan cakap yes mem - walaupun saya masih  terkial-kial dengan kutipan yuran makan dan struggle dengan resit rasmi yuran makan tahun lepas yang belum ditulis.
Ya- airmata ini sudah kering m…

Catatan-catatan kepada (...diri juga...)

Pada akhirnya, saya menjadi begitu yakin. Blog saya sudah tidak lagi dikunjungi. Berdasarkan rating, trafik dan komentar.  
Dan datang jua pada hari dan ketika-ketikanya saya seperti tidak kisah lagi pada perhatian manusia.
Kadang terasa mahu marah, mengomel hatta mencarut sekali pun, kita ada medium baru iaitu Facebook.
Sungguh saya memang pemarah. Tetapi yakin saya tidak pernah mencarut. Marah dalam diam. Pendam. Hilang. Kadang marah skala kecil di Facebook. Kemudian saya padam.  Adakah dosa mengaibkan orang boleh dipadam? Adakah dosa mengecilkan hati orang boleh terpadam ? Dan mereka yang menyakiti saya, enggan hormati saya itu adalah urusan mereka dengan Tuhan.
Apalah daya saya. Meyakinkan manusia-manusia lain, agar telus mengikut peraturan adalah sama sekali tidak wajar.  Kita dibesarkan dan ditarbiahkan dengan corak pemikiran yang berbeza. Lahir kita pula dari genarasi berbeza.
Masing-masing ada ego. 
Jika saya merasa membuang sampah merata tempat itu berdosa amat, barangkali a…