Duit ini saya mahu guna untuk beli makanan kucing saya. Click Please!

10.11.08

Bengong

Saya sedang meng’gugel’ dengan kata kunci “ kaedah mengajar matematik dan sains untuk prasekolah”. Dan tiba-tiba laman-laman begini yang muncul.
Nov 10, 2008 : F Slave In Latex With Mask Gets Fingered & Toyed(Latex pics)
Nov 10, 2008 : Sexy Blond Girl Sucks & Rides Cock Anal Movies(Riding movs)
Nov 10, 2008 : Kinky Blond Bimbo With Slim Body Posing Outdoor(Bimbo pics)
Nov 10, 2008 : Blond Dancer In Lingerie Stripping Movies(Dancing movs)
Nov 10, 2008 : Gorgeous Hardboiled Teen Poses Nude In Bathtub(Bathing pics)
.
.
.
.
Dan banyak lagi. Dan lagi. Dan lagi. Dan saya pun menyumpah-nyumpah pakcik gugel berjuta-juta kali.

Ptuih! Saya syak pakcik gugel sudah nyanyuk. Benci!
Pesanan penaja: Adik-adik sila jangan gugel ya. Saya tidak bertanggongjawab di atas dosa-dosa atau jika kamu atau pc kamu dijejaki virus dan kuman-kuman.

14 ulasan:

norsaritanaini berkata...

ala tkleh nk gugel ke...curious ni..hahahahhahaha...

BuRuuj berkata...

hahaha...gugel mmg mcm tue. tak sume yg kita nak, kita dpt. kan?

bayan berkata...

Budaya yang berbeza kot. hahahhaa...
Ibu bapa, awasi anak anda.

xiiinam751 berkata...

ckLah pernah kena, tapi segera cari cara atasi sebab anak-anak ckLah dah meningkat remaja.

Buka web google..klik 'preferences', pas tu klik 'search filtering',dan pilih satu; sama ada 'use strict filtering,...'moderet filtering'...atau 'do not filter'.Selamat mencoba!!

Cikgooden ...(Selumbar Emas). berkata...

ha ha ha.....terkejut konon.

Lan Bingka berkata...

mungkin sekarang musim mengawan pakcik gugel..hehe

Ungku Nor berkata...

katakunci hang tak berapa tepat kot..;p

kad0k. berkata...

nak try la..nak tgk ape kua..wahahahahahahahaha...:p

Cakap Kosong berkata...

wah! best nih..............wakakakkaka!!!

SHIMI berkata...

gugel juga sudah semakin gila

Water Lily berkata...

Shimi,
Betul tu. Gugel memang mabuk. Hari ni kak Lily gugel dengan keyword yang sama, keluar error 'page not found' hahaha!

Emely,
Amboi, gelak sakan nampak.Dah berjaya meng'gugel' laman seram tu ke?:P

Kadok,
Try le...orang kawin dah muak dah hahaha!

Kak Ungku,
Apa keyword yang tepatnya? Misalnya...s*x, sexy..n**e..camtu kut baru keluar yang kita nak hahaha!:P

Lan,
Akak agak pun camtu la. sekarang kan musim orang kawin dan annivesary. Agaknya pakcik gugel pun tak mau ketinggalan,:P

Oit..oit.cikgu, maunya aku tak terkejut, nak pancing ikan yang kena umpan ular hahaha!

Cik Lah,
T/kasih atas petua yang berguna. Tak lah dosa free tgk benda tak guna tu hehehe...

Bayan
Akak agak, pra sekolah kat sana ajar benda2 klinikal(kata Naga) camtu kut hahaha!

Buruj,
Yeye..kadang-kadang dapat sampah dan hampas aja.jijiks!

Nur,
Orang berkelamin dah hilang coriusity hahaha!

T/kasih

Penoreh Getah berkata...

awas jgn ptuih merata.. itu penyakit gila kebiasaan yang sukar di bius :)

tasikmerah berkata...

hahahahahaha... pakcik gugel tu mmg gitu... ada masa cerdik.. ada masa bengong... ha ha.

Water Lily berkata...

Tasik,
Aku pun bengong dan bengang dengan pakcik gugel nih hehe..

Pg,
Akak ni ptuih dalam tulisan ja. Belum pernah ptuih kat mana2. Aku sopan santun dik oii! hahahaha!