Duit ini saya mahu guna untuk beli makanan kucing saya. Click Please!

12.2.10

Sampah-sarap dunia maya

Setiap kali saya klik perkataan'cerita' maka pakcik gugel secara automatiknya menyarankan beberapa cerita teeeeeeeeeeeeeet. Saya pun menjadi corius walaupun saya tahu coriusity will kill the cat.

Saya kik satu laman saranan pakcik gugel.
Rasa macam nak menyumpah seranah.

Kenapa laman-laman seperti ini tidak dipantau oleh pihak-pihak berkenaan?
Kenapa tak dengar pun orang buat laporan polis?
Kenapa?

Saya syak pakcik gugel gila sex juga agaknya
Sama macam penulis-penulis yang suka menulis cerita teeett itu.
Sama macam pembaca-pembaca yang suka viewed laman teeeeeeeeet itu.

Ini tak boleh tulis lebih-lebih lah kan?
Nanti saya ke 'dalam' pula.
Cuit sikit pasal isu OKU pun sudah dimarah orang!

5 ulasan:

xiiinam berkata...

Klik 'ckLah'.
Suruh pakcik Google cari.






(Gurau je ye Mar!!!)

kingbinjai berkata...

pasal dorang suke criter ceriter camtu.. gamaknyalah

SHIMI berkata...

salam kak,
dunia memang telah berubah. Citarasa manusia yang ada di dalamnya juga mengikuti perubahan itu.Banyak jiwa yang kacau sekarang nih.

Nizam.Ariff berkata...

Errm...


Teringat zaman mona gersang...

hahaha

tunbegia berkata...

suka dgn 'curiousity will kill the cat',

salamm,